0

pembetulan!!!

ha!aq baru surf tenet td...,aq igtkan nak carik gmbr rusuhan kat mesir,tp mcm bese la,mesti trmasuk dlm blog org...,aq 'trmasuk' dlm blog.ariff,mule2 best lar bce ape yg dye 2lis..,pas2,aq bce lak komen kat bwh 2...,n aq trjumpe lar pljr kte kat mesir kot yg 2lis...,mcm kat bwh nie...

amir N9 says:
salam!!!!sy nk beritau sume…setakat ni ..jam 9.27pm waktu mesir..keadaan xlah seterok yg tertulis dlm mane2 s/kabar atau tv.Dtg mesir tgk lah sendiri.yg kat mansurah tu,mane ade yg mati kat jalan2.fitnah tu.sy dok kat kaherah ni ok je…student2 kite je yg kelamkabut.macam lah mesir nk perang ngn israel!!!mase perang israel-mesir pon pelajar2 msia xbalik,ini kan baru tunjuk perasaan.kalau masjid 1 msia solat hajat..mintak mesir ni reda..tu baru jadi.

hurm,aq x taw la nak komen ape...dyorng mcm xnak balik jer...,aq pon ade bce paper,ade pljr yg x nak balik..,hurm,ape lg yg nak blaja kat sne kalo dah rusuhan bsr-bsran gi2...?tp x taw lar kalo dyorng masih boley blajar....tp,dlm kes yg len lak,aq bce paper lar yg dyorng mkn roti kosong jer...kesian kan...???tp,nth lar...,aq x taw nak ckp cmne lg..,kang slh ckp kang kne smn lak..tp lps bce komen dyorng 2,rse mcm x de pape jer..,x taw la dyorng nie baik2 je,ke tgh tkot skrng..,kesimpuln yg aq bwt,maybe ade yg nak balik,n ade yg still nak blaja kat si2,sng!

^_^

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top