0

kini aku seorang tawanan....

lepas result wa terok tak terkata tuh...,aku pon ape lg...,kene advice lah sama wa punye momo...advice punye advice,satu mende pon tak melekat dlm my head...tak tau lah knape..,maybe mase tu aku tengah syok tengok tv kot...,tak tumpu perhatian sgt...n then..,aku masok bilek n start thinking...

"kalo aku terus dpt result yg gempak gilerz camnie..,malu lah aku...,camne nak jwb exam pmr nanti..."

n then...aku keluarkan paper yg tajoknye JADUAL BELAJAR yg tchr Teo give to me mase orentasi form 1 dulu...,aku tuka mase sikit2,n tampal kat my study table...mulai dari hari semalam aku start study dari 8.00 mlm sampai 10.00 mlm n sambung dari 2.00 pg sampai 3.00 pg...x blh la lame2..,nnti aku tak bgn esk pg lak kan...

tp aku tak tau lah sampai bile aku akn ikot jadual tuh...hope2 smpai upt2 nanti lah...n aku akn buktikan result aku naek balik..!!!caiyok2!!!

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top