0

pening kpale aku!!!

disebabkan aku tak pegi skolah arinie...,my ayah tanye my mak...,

"kakji mne?nape tak pegi skolah?!"

"arinie ade hari pelaporan...,tak blajar pon..."

n then my mak bgtau yg aku failed ketas BA...,oh tidak!my ayh mrh!!!

"macam mane bolah failed?!"

"alah...,ketas 2 mmg susah pon...,yg lulus cume 3 org jerk...,tu pon D..."

my ayh senyap...tak lame lps sume my siblings pegi skolah...,ayh aku ckp...

"kakji ambik sains,adik ambik agama..."

ambik kao...,nie dah jadik paksaan nieh...dah lah sn aku yg kedua terendah dlm my result...mampoz la nak pegi futher lg dlm sn...,tak sanggop aku...,susah wok!!!then,my mak said yang aku nak blajar jadik seamstress(exellent tailor)...but my ayh buat muka bekerut n said yg blajar jahit tu sng jerk...lps habis skolah boleh blajar dkt MARA...tp time form 4 kene ambik akaun la...kalo tak camne nak bukak butik?

bile my mak citer mcm tu dkt aku...,my head start pening...korang nak tao ape yg aku pike?? SUSAH LARHHHHH!!!!! aku ambik nak blajar jahit ni sbb nak lari dari add math tao x?bile aku kene blaja akaun kat skolah bese...,aku kne blajar add math gak!!!pening lahhhh!!!!tolonglah aku...,aku tak tau nak blaja pe n jadik pe besa nanti...aku tak suke blaja yg berkenaan nombor!!!

n aku baru form 2 yg dah kene pike mase dpn...susahnye nak hidop...

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top