0

aishiteru,oh nabila.....

oh,nabila....nananana...nanananaaaanaaaa....nananananananana..,nanaanaaa,nananananaaaaaaa....ahahaha...,
best gilos bila aku dengo EROL nyanyi lagu nabila tuh dlm bhs jepon..ohohoho...jepon ke?ntah lah...tak butir..ape-ape pon...BEST!!!vote 4 erol ek..but yg tak best nye...,org laen mcm tak mao terime diye jek...i guess y?sbb diye bwk masokkn budaye korea n jepun...??maybe kot...but tak salah kan?diye bwk pembaharuan,right?nie tak..,asyik nak kutuk diye jerk...pehal?(marah nie,marah nie...)one more thing...,aznil tuh,nape ek diye jdk like that...aku tak suke r care diye mngacare skrng...a'ah..,korang tgok ark diari af??diye sape nak mrh bebudak tuh?gile ape..ya,i know, diye mrh kos bdk tu maen2 mse rehearsel...,bia lah diorang!!!show diorang,right?serabot jer...then...,lps abiz jerk persembhn setiap org...,mule lah diye kutuk dalam senyum...nyampah aku tengok..sian bebudak tuh,terutamanye...,raqib...sian gile doe....dah bkn slh diye tak bwk gitar...,ckg diorng yg ckp last minute...so,camne die nak cover?latihan dah bese use gitar,mse rehearsel pon use giter...,but last-last minute,ckg diorang ckp.."raqib,tak pyh lah gune gitar.."so..,time diye nyanyi tu,ade lah sumbang sikit an,kos tak bwk skali gitar,then,hattan pulak mrh,suara diye sumbang,mcm lah sore diye sdp sgt...nak tao diye ckp pe... "hey,raqib,suara awak sumbang lah,mase maen gitar tak pulak.." lebih kurang mcm tu lah... n then,aznil start say.. "mase diye maen gitar pon sumbang gak.." ambik kao,malo gile doe..ish...sesuke hati diye jerk...geram aku..,belake budak tuh kene...aigoo..senang citer ah...aku tak suke care aznil skarang,kos mase dulu diye boleh lak memain ngn budak,skarang siyez bagai...mcmlah akedemi tu kem batalion rejimen askar2 melayu...dasyat gilerr...n,pasal juri...,bakpe lah astro ambik og???!!bajet sore diye best,nak komen sore orang..cangkul,cangkul...ntah pape...len kali,ambik juri cam gee...baru best..,bersesuaian dgn sore diye kalo nak kutuk org pon...halaahhh...

ambik kesempatan jap...nak senaraikan:

org yg aku suke dlm af...
  • erol...(anyeongseyo!!)
  • azri(ok lah,not bad)
  • sape name ustaz tuh...(ahahaha,u one in a milion..best gak diye nyanyi lagu tuh)
  • lena(lena sungguh denga sore diye)
  • hazama(ngueh2,sian diye 8 kali direject)
  • adik aida...(erm...,sape ek?)
 org yg aku tak suke dalam af...(calon penyingkiran n mangsa operasi gugur...)
  • amir
  • aida
  • n semue pljr kecuali pljr yg aku suke
  • termaso 2 org bdk baru yg bergn nak msok af...hani,(nampok sgt nak ckp mak diye tu jahat...,derhake tao?) n si terencat..,fir(molek sgt,jln ats stage mcm baru kene renjatan...n also mcm ulat bulu masok dlm baju,poyo macam ensem sgt..,bla r)

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top