0

ayah!!!!ayah!!!! akak eksiden!!!

'ayah!!!tgok akak ni!!'

'ya Allah,anak aku!!'

nie lah antara dialog my bro n my dad mase akak aku tertonggeng jatuh beskal...yg bestnye,tajok entry nie aku tulis , macam parah!! tp,boleh dikategorikan parah gak r,kos mmg terok muke diye tergesel atas jalan tar 2,hish,ngeri aku nengok...dah r dpn mate aku!! citer diye gini,mase umo aku 4,5,6 taun gitu r,aku dok igt gak...time tu,aku still lagi dok kat muadzam,korang tau jelah jalan kat sane guane kan? bukit sane sini...,so, dari rumah aku tu,ade 2 bukit nak turun ke jalan beso nun d bwh sane..mase kitorang tgh men beskal,aku yg kepenatan nie,benti lah kat bwh pokok jap,then my sis tetibe pandang aku semacam tak lps-lps,and aku pon kaku,tak tau lah knape,then diye brekkan beskal gune brek dpn...mase laju-laju tu diye brek,gune lak brek dpn,ape lg,tertonggeng lah beskal tuh dgn diye-diye skali...mmg aku kaku beku gilerr nengok diye tertonggeng kat dpn mate aku sendiri,mase tu,bunyik lagi jalan tu terseret ngan muke diye..fuh!!mmg azab r my sis yg besa 2 taun dari je dari aku mase tu...time tu,aku kecik lg,tak reti nak buat ape,tengok je diye nangis,nasib baek my bro ade,kalo tak,mampos kejang la aku kat situ...sadis tak sadis...dlm rumah ayh aku pegi basuh luke kat sinki..huargh!!!menjerit sis aku dgn aku2 skali...!!pelik gak aku,sis aku yg kene,aku yg mnjerit skali..time tuh,mnangis aku denga diye ckp kat ayh aku..'sakit ayah,sakit...harghhaahhhaaa...sakit!!!' then ade la dlm 2-3 taun gak r bekesan kat muke diye,tp skrang,dah x de..lg comey dari aku.huahuahua...

aku rase kat muadzam lah paling byk eksiden kitorang2 nie...abg aku,kuarkan kpale dari kete then,terantok kat tiang garaj...mmg best,ptg tu gak g x-tray kpale..haha..nakal tak nakal...aku takde r trok sgt,aku maen beskal turun bukit lps tu lutut aku terantuk kat penjuru batu tmpat duduk..tmpat duduk tu bukan yg bese-bese nie,siye mcm empat segi,besa...mmg sakit...!!

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top