0

relationship between soklan spot ngan exam...

erm,buat seminggu nie,aku nak citer pasal pekse je..,bia korang bosan...hahahahaha...erm,korang taukan betape kuatnye relation antara exam ngn spot question nie..(saje balik-balikkan ayat drpd tajuk td)so,tak mustahillah cikgu-cikgu nie berusah kuat bg menyapotkan soklan...diorang takla bg terang-terang,tp,berkias-kiaslah sikit...yelah,takot lah ade yg terlepas ckp,nanti kene kejar lak ngn guru besr...TETAPI,kitorang tetap paham yg cikgu tu sdg memberi soklan spot...kitorang kan pikap...eceh...untuk upt2 nie,dah 2 kali cikgu bg soklan spot berkias,pertame seblum exam,ari Sabtu,kitorang ade bengkel hari-hari rush cara nak jwp pekse..punye lah mls nak bgn pg,yelah bese nye ari sabtu bgn kol 12.00...then,kene pakse lak ngn pengetue dtg bengkel..kalo tak,name rekod!!!bengkel nie mule dari kol 8.00 pg smpailah 12.00 tghr,tp,kehampehan melande...,tulis tak serupa bikin..dlm kertas edaran,kol 12.00 balik,last-last,kol 12.30 baru dilepaskan...punye lah bosan,30 minit,wok...dlm bengkel tu,cikgu jempot speaker luar,india mari..tp,malaysian punyer india lah..yelah kan,kite kan satu malaysia..mase tu,diye ade bg kertas...kertas ape ek nak panggil?aku tak bese g bengkel..dlm paper tu,diye ade bg contoh karangan surat kiriman non-rasmi  n adelah bincang-bincang sikit pasal komsas short story....aku igt tak kuar,last-last,perh!!nasib baik ingat...kalo tak sia-sia je bgn pepagi...yg kedue,kelas b.arab..esok pekse,mlm nie ade kelas...nampak sgt nak bg soklan spot...then,esok betol-betol kuar pekse...cume,bahagian bina ayat..smalm cume bg contoh 2 gamba je masok...hampeh melande diri lg..ape-ape pon,cikgu-cikgu yg bg soklan spot tu mmh TARBAIK...sporting gile babeng lah...terima kasih lah cikgu!!!

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top