0

aku rase aku sakit jiwa tapi masih waras lah...

ade ke orang ngaku diye sakit jiwa?aku lah salah sorangnye kot...haha..aku memang tengah sakit jiwa teramat sangat skarang nie...ntah lah nape..nak kate banyak masalah..tak dek pon sebenanye..nak kate result tak gempak..ok je aku rase..ceh....aku rase macam aku tak tau aku hidop untuk ape..nak mati kang,pahale tak penah nak cukup..dose je belambak..takot lak kene balun nanti..tapi kalau aku hidop pon..macam tak tentu arah...tak tau nak g mane..argh!!! bosan tak terkate..tapi still ley tulis lagi lah...ahaks...aku tak berminat lah nak blaja lagi..rasecam nak tido sepanjang masa...tp takot tak bangun2 lak nnti...susah pulak...mesti ko pelik kan syeda?? aku dari dulu lagi tak minat blaja...,tp nape result aku ok kan?mesti ko tertanye2 kan?tu pon kalo ko tanye lah...aku nie..pakse diri je..semua bende yang aku buat atas dunia nie,semua sebab mak n ayah aku..aku tak nak ape2 pon..aku paksa2 diri..asak2...rase cam nak mampos pon ade...tunggu ajal je kot...ngarot kan..??tulah aku kate..aku tengah sakit jiwa..bukan jiwa je..hati,jantung....semua sakit...kalo ade ubat leh ah send kat umah aku ek...terima kasih...

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top