0

Akukan Novelis!!

ok,sekarang aku ngaku aku memang kering idea nak tulis ape kat sini..tp tangan aku gian gak nak menaip...haruslah kan...itulah kerja seorang blogger kan??ahaks..tetibe lak aku rase bangga sendiri...meleleh darah di hidung...ok,memang nmpak tak senonoh...ok.ok...aku nak kesat lah nie..wait the minute...

ok,aku memang suke gunakan ayat ok bila nak mulakan ayat...korang kesah ke?kalo ade yang kesah..angkat  tangan mcm sy...kalo kat ats aku kate menaip adalah kerja blogger macam gua kan...tp kalau novelis??secara dasarnya...novelis pon ade iras2 blogger jugak pada my opinion lah..diorang pon menaip macam kita..eceh,kita tu...diorang pon kerah idea nak citer ape kat pembace...like us too..tapi bukan tu yang aku nak citer senanye..saje buat pendahuluan pepangjang..ahaks...


aku nak citer pasal novel yang aku baru beli hari ahad lepas...tajuknye..aku kan novelis karya nurul syahidah tak silap aku lah...pertama skali,aku tgok muke dpn..hmm,menarik,ade corak flora turqoise..betol ke aku eje??ah!!biarkan..yang penting aku nak bace...bace punye bace,abis lah novel sebanyak 400 helai lebih tuh...hebat tak aku..sehari je tao..haha,malas nak bangga sebenanye..tp,nak buat camne kan??emm,aku suke part yang diye kapel ngan budak rockers tuh..best je aku rase...kapel,kapel..tp,panggil wa lu wa lu...last2 diye panggil makwe diye lulu..haha..so sweet..

aku teringin nak dpt awox gitu..no romantik2...just staight 2 the point..its easy 2 me..pastu panggil wa lu wa lu je...nie tak..kalo aku tengok kapel lelain...syg lah baby lah...,papa mama...blah arh..geli geleman gua...

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top