0

bola edisi pantai timur:kelantan lawan terengganu,pahang tak ambik port pon...

betul ke pahang tak ambik port diorang lawan malam tadi..??iye ke nieh...?memang tak lah...ofkos lah kitorang,org pahang nie ambik port...tp,dpn tv jela..takot lah nak g stadium..,nnti kene balun lak ngan org kelantan..diorang kan...'jahat'...jangan mare....

malam tadi aku ingat kelantan menang..,bese ar..diorang kan 'hebat'..ade lak keeper 'best' gitu...aku hengat memang kompem la menang..aku lak yang berie berdoa bagai..moga2 lah terengganu menang..yelah...,aku tak berape suke lah dgn orang kelantan nie...bajet sangat....dah lah mulut ya robbi..tak caye,g tgok oghe klate gadoh..tgok ape yang diorang cakap...memang kejam sungguh..tak sempat nye korang nak balas balik..sungguh ganas sekali...

mule2 aku pelik lak gak an,nik aziz kate kelantan nie,negeri serambi mekah...lebih kurang ar..janji ade perkataan mekah kat belakang...tp,budak2 diye,kalo cakap dgn org,boleh tahan pedasnye,budak2 pompuan kat sane,ramai je tak pakai tudung...rambut kaler lagi...tak malu ke...aku memang tak suke orang hipokrit gini..kalo tak alim,jangan belagak alim..nyampah aku...dah lah mulut tuh..adoih,tak kira lah semoden mane pon orang kelantan tuh,tp,perangai macam dok kat kg diye je...kurang hajo lah senang cerite..aku bukan nak cari gaduh,tapi memang betul pun...dok gitu ka??

berbalik pade cerita asal,deh...mmm,smalam,TERENGGANU menang 2-1...memang best tngok...tngok orang klate balik bile dah kalah..hoho..suke aku..tp,yang tak best nye...diorang tak puas hati tu..kate la pulak ganu ni menang nasib...nasib tak nasib ar..menang gok....sape suruh g tanduk bola masuk gawang sendiri....ish3..daudsu,daudsu....mesti kompem2 kene marah dgn coach diye...hoho...bapok kesian...

ho'aloh...nie yang best ckp psl gol ke-2 ganu nieh...keeper yang org kate 'best' tu mmg best lah..baik gilerz...boleh tngok ja bola masok gol...huhu,cer korang tngok diye jage gol,cam hampeh jerk...tulah,galok lg dgn tunang dia..tak abiz2 tunang diye a.k.a sape dee nme dia..huh,lantok mu arh...spe pong,aku dok duli arh...kalu korang bace blog tunang diye tu,huish...,meremang bulu...betape gatei nye lah...aduss,aku cakap bukannye ade unsur2 kedengkian atau ketidak warasan akal....memang gatei...huish...tak habis2 citer pasal diorang..dah tak dek modal agaknye..bile orang kutuk,mula lah mrh balik,nie blog aku,suke hati akulah nak tulis ape pun..tak suke jangan bace...kalo aku lah org tuh,kompem aku balas balik,nie komputer aku,suke hati akulah nak bace n kutuk blog org ke hape...haha...ntah pape ntah...

ho,baru aku teringat,sbelum game,adelah org2 kelantan nie ckp yang terengganu punye penyu nie lembab,boleh ke kalohkan kijang..last2 ape jadik?? cer citer,cer citer..penyu yang korang kate lembab tuh dah lagi cepat dari kijang pulok...pe kes?eh! macam cerite kancil dengan kura2 lah pulok...tapi yang nie,penyu dengan kijang...khas untuk pantai timur...cerita dongeng terbaru di pasaran,edisi,pantai timur,deh...

last skali aku ttp nak tegaskan kepade smue org kelantah...udoh2 le tuh...tak pnat ke ngutuk negeri orang...dah kaloh tu kaloh jelah..npe susoh sangat nak menerima kenyataan?? haha !! yang penting awex2 n awox2 ganu comey2 blake...haha !! muke suci,bukan macam orang klate,muke cam warrior sungguh...loser worrior...kesimpulan,jadik lak macam ganu,NINJA TURTLE,deh...

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top