0

biar mati anak,jgn mati adat...sanggup ke?

adat,adat,adat...penting sgt ke??penting lah kot..sbb tu ade orang yg sanggup buat peribahasa cegitu...ye,pelik-pelik-pelik....tetibe je aku buat entry pasal adat...muahaha...mukadimah saje tu...cerite sebena pasal....

...............................................

....................................

.................



buku skrap,folio,kerja kursus dan lain2 nme...erm,pasal kursus tu...,sama ada ejaan diye khusus,kusus,or kursus...aku pon buat2 tak tau je...malas-malas-malas....ye,ini lah bahanenye kalo dah jadi blogger,tiap2 hari dok dpn laptop tnpa tujuan,tanpa idea tapi sibuk nak tulis jugak...haila...

folio sejarah dah buat,geografi je belum...hish...kengkadang tuh..terase sesuatu lah dlm sanubari ni bila memikirkan siapalah pencipta kerja kursus nih...rase diye cam nih..

ha...cam tu lah..bengang!! tau2 jelah kalo psl geo tu..,takkan larinye dari kene lukis peta...grr....satu page pon belom sentuh lg sedangkan ade kengkawan aku yang dah nak siap dah...kenape-kenape-kenape??cube korang tanye cikgu masing2...knape kene buat folio cigu?!cube lah try test kalo ade rase2 nak makan lempang masak cili padi cikgu korang..pedasss!!perit piyou!!perh...memang mengancam...haha...

nak tak nak...kene lah hanta jugak..kalo tak markah tak ade...ye-ye-ye...nak buat lah...

jap,korang tanye ape kaitan adat dengan buku skrap??bia aku jawap..pernah tak setahun tu korang tak kene buat folio??kalo tak pernah...aku lah org yg first skali akn ckp...AJAIB!!kalo boleh...rekoman lah kat mne skolah korang..terime kasih...

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top