0

bila tak reti nak buat2 reti...

 ye3...lame tak buat entry...ntah kenape,rase cam malas menguasai diri...sedar tak sedar,esok my hari jadi...takot nak dtg skolah,takot kene prank ngn kwn..tapi aku rase tak kot..ntah2 tak ingat hari jadi aku pon..alah...ape lah ade dgn hari kejadian kite tuh...aku pon tak ingat hari jadi diorang gak...suke2...

lame tak online,bile tengok,ramai yg buat entry baru..lg aku suke!suke nak bace entry diorang...terutama retarted kitty..ckp tak berlapis wok..dari hari tu asyik nak komen blog org je..tp wa salute lah sama lu...entry TERBAEK!!!ok,ok..tak nak salute lame2..skejap cukup...

ok,brbalik kpd tajuk...pernah nmpak orang macam nie?ape prasaan korang heh?ade rase2 nak baling botol kicap dalam peti ais?tu pon kalo korang simpan dlm peti ais lah..kalo tak boleh gune selipar tandas saiz 25..kompem melekat tahap tak hengat!!

ok,kalo ade rase2 nak buat seperti mane yang disuruh,aku nasihatkan korang supaya pergi telan ice bebanyak...lebih afdal yang buat sendiri...yang agak2 masok air dalam tapawer besar kejadah lps tu keras...dgn korang2 sekali...knape telan ais?ish,dah kira bagus aku suruh korang telan ais,dari korang telan mangkuk jamban kang aku lak yang pengsan...ok,ok..sebenarnye,aku lah orang yg terbabit dlm tajuk entry tuh...hahahaa...tapi janji aku tak kacao orang,k...

bukan ape,tibe2 saraf2 kepale hotak aku nie bersambung secare tibe2 bile nampak je moto lalu depan mate...huh!ayat je power,orang tak sepower ayat,tak gune...yelah...aku nie nampak je brutal,tapi secara jujur nye...,wa tak reti nak naik kenderaan bermoto nie,beb..lu nak mati,lu mati sengsorang,wa byk lg dosa nak kene hapuskan nie...so?ape sebab aku tak reti nak bwk moto?

sebab 1:aku tak reti nak start enjin..sungguh mengaibkan...
sebab 2:tak reti nak gune signal...nanti tak pasal2 orang lain yang eksiden dan aku dengan selambe buat muke tak bersalah...
sebab 3:jalan nak masuk kiri ke kanan?ha!nie yang aku tak suka,tak suka!!bile kelua gune jln kiri,belok gune jln kanan,pastu pusing blakang masuk gear 3 pecut terus masuk kubur blakang skolah...
sebab 4:kepale otak aku lambat nak pikap...susah nak tau kalo orang tu hon kat aku ke orang len,tapi yang pasti memang aku sorang je dekat situ...tapi,buat2 tak paham n terus buat keje aku sendiri...laju n terus trlajak...reverse...tit,tit,tit,tit....

ok lg,disebabkan sebab2 yang telah dinyatakan d atas,aku memang layak untuk dikategorikan budak yang tak reti bawak moto...ye,aku sedar...tapi bile orang tak reti buat2 reti,ape yang jadi agaknye?agak2?

 ade jadi macam nieh?ye aku tak pernah buat...haha!

tapi sape kate aku tak reti nak start enjin? ye..aku lah yang cakap tadi..,tapi setakat nak start enjin sampai 25 kali tu cukup buat aku stress n ade rase2 baling je moto tu masok sungai blkang rmh tok aku..jauh jugak tu..aku pernah buat mende kejadah nieh...bukan baling moto!!tapi start enjin tak lepas2...ntah lah,yang pasti bukan moto aku,moto aku tak berani sentuh,walaupon ex5 je..yang aku start tu moto abang kwn aku..ye,aku suka nak cuba sesuatu yang baru,anda pon cubalah sesuatu yang baru...haha!iklan tak boleh bla...ok,moto diye agak2 aku tak boleh nak agak,mungkin LC mungkin tak ingat...yang pasti aku ngan kwn aku,jannah je yg ade kat rumah diye n cube buat kacau dengan jiran sebelah,konon2 nak bwk moto sedangkan dua dua 2x5 je..

aku start dulu...cukup 4- 5 kali tak boleh,jannah lak...,yang ni aku tak boleh blah...ntah bpe kali ntah diye start enjin smpai aku rase nak telan je moto tu,ambik beskal aku n terus blah dari situ sambil buat muka blur tahap cipanzi main air laut...then,aku dengan rakusnye suruh jannah turun...n aku berdiri smbil tertonggeng-tonggeng cuba start dgn cara brdiri lak...,pres minyak...BROOOMM....!!!yay!!!dengan panik jannah terus tututp enjin bila nampak orang sbelah tengok kitorang ikot cermin dengan muke bigfoot cube buat kitorang diam....ye...time tu jugak aku rase nak makan selipar sediri je..penat2 pres minyak..last2,dmatikan...balik umah je..,berkoba2 smangat eden nak cuba bwk moto ex5 ayah aku smpai jahanam..tak saba tak saba!!

p/s:susah nak cari gamba moto tu...lain yang aku tekan lain yang kelua kat google image tu...yang lg buat aku rase nak tido bile nampak awex2 moto yang seksi seksa tnpa aku phm tujuan minah2 seksi tu dok tepi moto org...

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top