0

mission 1,done...mission 2..tak dan,dan lagi...

kalo ade sesiape yang rase nak lempar je laptop korang sebab tak paham tajok..,sy isytiharkan supaya BERHENTI!!!ok,dah berhenti??ok...

actually,aku sangat gembira bekos dapat mengembangkan lagi hidung aku buat kali kedua...tapi takdek le kembang sangat...sikit2 je...ini disebabkan oleh...

kejayaan aku dalam bidang penyiaran..eh,eh...ok,kalo korang blogger..,mesti korang paham kan..,kadang2 nak tulis entry tuh...ade lah melalut sikit...maaf-maaf...erm,ape tadi?oh!kejayaan aku dalam bidang mengubah dan mendesign blog orang...oh,oh,oh...aku sangat berbangga lepas berjaya mendesign blog orang walaupun diorang tak tak tau yang aku dah menjahanamkan blog diorang,walaupun diorang tak tengok lagi hasilnya...,walaupun ade yang tengok dah tapi bila aku tanya diorang buat2 susun kerusi sebab tak mampu tengok hidong dengan lebih kembang...,walaupun ade yang tak tau camne nak kenang budi dan penat lelah aku dengan mengate sesedap hati dan rase diye je yang aku design tak cantik...terutama nye kau IZZAT!!aku cakap pasal kau!!


jap,jap...tarik nafas...hembus...hmm,bau keropok kentang...,takpe2...korang tak bau kan??ok,smbung cerite..erm,smpai mne tadi..??hurm...ok,actually lg..,aku baru je design 2 blog...tapi rase bangga tu melampaui batas macam aku dah design 200 blog...yelah fitrah semula jadi...dan sekarang secara tak langsung aku mengaku aku tertarik dalam bidang IT ni...so,ade lah aku nak main pike,pike...ade patut tak aku ambik bidang pengkomputeran nanti??aku minat gile dalam design blog2 nih...korang rase??

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top