0

ade orang tu kan...

ceh,hari nie tajok entry aku mempunyai usur2 suspen gitu...ape?tak suspen pon?kau memang biadap.nakal.nakal.nakal.

ok,mls lyn kao...aku nak sbung cerita...ade org tu kan...diye kan....

...............................................................................................

sgt2 bendul....sampai kengkadang aku terase nak lempang diri sendiri...knape lah org2 sekeliling aku sgt2 bendul....terlalu mengiakan semua yg aku cakap...yeah!aku memang hebat!tepuk bahu sendiri...

oh,aku tau kau terase syeda kan?kan?kan?tapi dun wury..kau tak berkeseorangan...ade ramai lg mangsa aku...muahahaha(gelak jahat teramat)ok,aku kontrol gelak jap...chihuahua,ok?lebih comel dan afdal bukan?

ye,citer pasal bendul nieh,smalam adik aku menolong emak aku yg juge berkemungkinan emaknye juge..ok,yg nie aku konpius...sama ade mak aku ambik diye dari tong sampah atau memang perangai aku macam sampah...tak mengaku adik sendiri...yeah,aku tau aku jahat...tak payah susah2 nak sakitkan tekak kau menjerit kat bukit tengkorak cakap aku jahat...

mase kitorang buat rush mision utk persiapan hari raye...kitorang buat popia kecik atau ape2 jelah name2 kuih yg intinye smbal ikan or whatsoever tu aku malas nak tengok mak aku goreng..aku nak ingatkan korang sekali lg,aku memang anak yg jahat...so what?adik aku pon dengan sibok nye konon2 diye je yg pndai ceraikan lah kulit popia tu sekeping2..yelah my mom tak bg adik aku isi inti nanti tak dek org nak mkn pulak..ok,korang dah rase sikap aku menurun dari mak aku bukan?

TETAPI!! dengan rakusnye adik aku TERkoyakkan kulit popia tu....so,so,so n so...aku membulatkan mata sambil mak aku buat muke tak berperasaan...aku pon suruh adik aku makan! n adik aku tanye...,boleh makan ke tak masak lagi?aku pon cakap..."eh,mana boleh makan...,tak masak lg tu.."ok,jgn nak buat muke kagum...giler baik aku nak cakap cenggitu??

yg aku ckp adalah..."ha!makan je!"n,n,n,n....adik aku pon makan....huargh!!! aku tak percaye?ape?kau ingat aku nak tolong keluakan kulit popia tu dari mulut adik aku?kau jgn nak mengarut...ape yg aku buat?aku gelak lah!!muahahah!!!sorang lagi mangsa aku!

kesimpulan : kau jangan nak kagum sanagt bile aku buat baik sebab baik aku ade makne...ape?tak dek kene mengena dengan cerita ke?so what?

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top