2

serabut bai sangat ke?

cit,bising pulak lah si dario nie...ape pon aku tak boleh tulis kalo cenggini..nak bwk lari laptop dlm bilik kang mls nak denga sesi mesyuarat kedai kopi mak n sis aku 2..sesedap jiwa raga dioarng je dok ats katil aku..nie yg rase mcm nak makan selipar jepun suria nieh..ak tutup gak radio ni kang! senyap lah!!

cis,kene mrh lak ngan abg aku...nie yg rase bengang tak psl2 nih..kang aku suruh balik asrama diye kang mule lah kecik hati..asal ade kat rmh,tak tenteram dunie aku..huish!hah!sebelum aku buat entri nie penuh dengan citer2 pasal manner koge mak nenek aku..,aku nak tanye korang aku punye blog nie serabut bai sgt ke?sile tinggalkan jwpn di shoutbox..kdang2 tu terase serabai gak,tp syg nak buang kate2 hikmat bagai tu...sumpah aku sayang gile...penat aku carik tu jgn tak tau...

kenape lak aku tetibe ckp pasal serabut2 nieh?tak payah tanye aku nak jwp sendiri..sbb aku terbace entri kat blog cik ungu...http://www.ungusayso.blogspot.com/ yg memang serabut kalo aku buat cenggitu...so?sumpah aku terase...hahaha...nilah yg diye kate ciri2 blog serabut..

 1. widget kartun yang banyak
2. ada menatang aneh follow butang cursor ke mana saja kita pergi
3. ada salji/daun/tahik bintang jatuh dari atas blog.. hmm.. tak sakit ke?
4. terlalu banyak Glitter Graphic
yup aku buat 1/3 dari ciri2 d ats...n korang pon nmpak kan..,kecuali no.3 kot...yg 2 mmg aku tau suke serabaikan blog aku kalo aku buat..then?hotuke?ceh,eje pon ye dok je...mcm mane aku nak buat?korang rase?

2 Virus:

cik ungu berkata...

salam


oloh olohh kesian die terkena tempias entri tu.hahaha.

ok dik. akak komen psl blog ni k. akak tak jumpa lagi glitter grafik kat sni. atau tenet akak yg lembab nak mampos sampai sume bende tak kuar. akak rasa macam ok je. takde pulak jin yang follow cursor bagai.

maybe adik da ubah kot. so skrg ok je. cuma kalau nak upload byk gambar kt entri, susun bagi kemas ok!

yang lain ok je~ template sume tu ikut taste la ye.

selamat berpose ye dik!daa !~

blogger girlz berkata...

ha...mmg terkene eden..haha...n mmg sy dah ubah bg kemas sikit...psl gmba kat entri...ok!tq tlg ingatkan..

Catat Ulasan

Back to Top