0

V.I.P : very important princess

woit..korang pikir ape ha?korang ingat aku nak 2lis psl grup V.I.P 2 ke?memang tak lah...tp hensem kan
fadhlan si korea celup tuh,rmbut karat2...ehem..,ok berbalik kpd tajuk..weh,ni nak citer pasal baby pinky kelas aku..cis,kalo boleh memang aku tak boleh blah...huh?ape tu?lantak lah...ringan je mulut aku nak sembur spe yg pnggil diye baby tuh...geli u..syeda! kalo ko bace nie,jgn gtaw diye taw..kang majuk lak mls aku nk caring-maring g pujuk diye..aku kan kejam?

hah?ape kene mengena lak baby 2 dgn tajuk?ha..,ni nak citer ni,cik pinky aku sorang nie,mmg suke bwk beg2 yg ade 2lis perkataan V.I.P very important princess tu..pink putih lg!!so sweett...ngee..sure korang tergolong dlm grup d rock kalo tak pernah jumpe beg nieh..sumpah aku 'jelez'...lawa gilerz corak diye...haha...

ok,aku tak mo kumpul dosa rmdhn nie,lgpon wktu brbuke lmbb lg...so,so,so,so,so...tu je citernye...bhaha..kalo ade yg rase2 nak lempar je laptop korang...silalah brbuat demikian..namun,aku tak tanggung kos kerugian korang,k! caw cincau!!

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top