2

wo...wo...kot ye pon ko jelez...jgn lah giler kejam dengan aku yang maha jahat nieh...terkilan guwa

ape?kau suke lah tengok aku terkilan jiwang leleh2 kan?cis,cam sial je...tuih!aku tulis je tu,bukan nye betol2 terkilan pon..well...u know me...ceh!

ok,first aku nak mintak maap kat cik ungu yerk...bukan nak mengate just menyatakan perasaan kite bile bace belog akaq...yelah,akaq banyak cerita pasal ketidakpuashatian dengan blogger bebudak cam saye...ye,kitorang tak matang lg...saye tau tu...dan saye tau jugak yg blog tu blog akaq,akaq boleh skp ape saje yg akaq nak cakap...

mule2 psl aturan blog,sy dah bace,memule...ok lah..memang serabut pon kalo kitorang tmbah widget memacam smpai menyerabutkan pndangan...ok,itu sy terime dengan hati terbuke... kedue...pasal komen kat shoutbox...ye sy jugak dah bace psl budak kekurangan pengajaran tu...sesuke hati sesedap jiwe diye ckp cenggitu....diye mmg kuang hajo...mari rejam diye secare berjemaah...oh tidak...terlampau kejam...lempang cukup.

tp,pasal komen terhadap entri tu sy terase...ye mmg budak2 sekarang suke pakse blogger senior follow diorang balik lps diorng dah follow akaq2 semue...termasuklah saye...alah,bukan nye pakse smpai cekik2 tarik2 rambut pon...cume "sy dah follow awk,hope boleh follow sy balik..." tu je...yelah,mungkin akaq blh geram kat kitorang sebab follower akaq2 semua dah 1000 lebih dan kitorang 50 puluh pon tak sampai...

ok,secare jujur nye sy terkilan bukannye ape...just terkilan tak dapat ikut ape g akaq2 suruh...kitorang tmbah widget bebanyak sebab kitorang suke letak...mungkin bile dah matang nanti kot kitorang buang n buat blog simple2 cam akaq...n psl komen at shoutbox..sy tak pasti....boleh ke sy cume tinggalkan link sy kat shoutbox dioarng cam 2 je?lg2 pd org yg dah beribu2 follower yg takkan lyn komen kitorang tu?kitorang pon nak gak follower beribu2 cam akaq2 semua...

*mood sedih menjelma...lagu air mata syawal bergema...

kesimpulan : bile lah agaknye aku boleh mencapai tahap kematangan melampau tu nanti?aku yg melampau bukan?ok,jgn rejam aku...

2 Virus:

cik ungu berkata...

ok baru prasan benda ni.

first of all akak pun mintak maaf kalau entri tu wat adik tacing plak kan.

ok.dik ckp dik trase ngan komen kt entri tu. yg tu takleh wat apa la sebab orang dah komen camtu kan. sbnrnya kan, i folo u, u folo i tu mmg terlalu ramai sgt yang buat. masa akak awal2 buat blog dlu, akak pun pernah kat stage adik. pernah capai follower 32. memang 4,5bulan takkan dapat jugak beriban. akak baru seribu dik. nu haa..org laen 4,5ribu bagai.

ok boleh nak letak ayat 'i folo u,u folo i' kat shoutbox. benda tu dah byk sgt,takleh nak handle. tp beberapa bulan dr skrg, bila adik dah dpt capai 1000 followers, adik mesti rasa tak puas hati sbb sebahagian dr followers tu follow sbb dimintak. Sebab, ada orang, macam akak, bila org ckp cmtu, kitorg jd serba salah. perasaan serba-sa;ah itu tak best tahu! oh no no no..

sume benda nak kene amek masa. so pelan2 kayuh kan. kalau adik bace entri awal2 akak start blogging dulu, rasa mcm nak maki sebab ntah hape2. berbulan2 baru nampak ape benda nak ditulis. so takyah nak risau psl nak mncapai tahap kematangan. kalau adik tgk entri bulan pertama fatin liyana, pun bosan ok. tp lama2 dia jadi hebat kan.

so no hard feeling ok? ;) sorry again kalau entri tu and komen2 diorang wat adik terasa. maka, majulah blog untuk negara.

sekian tazkirah ramadhan. penat rupanya nak menaip kt komen ni.

blogger girlz berkata...

oh,baru perasan komen ni..hehe...akaq mmg best!sy sj je nak test nie,mne ade tacing2 pon..mmg betol pon ape yg aq ckp tu...ok,lps nie tak mo arh main pakse2 org lg..tq kaq!!

Catat Ulasan

Back to Top