0

bukan salah aku..diye! diye! salahkan diye!

Jgn tenung lame2,sbb gmbr nie
takdek kene mengene
ye,nilah perkataan yg aku akan keluarkan time perang gunting-tercampak-kene muke-cikgu math.he..tolong jangan bayangkan.aku tak buat.sumpah tak buat.

ok plizz aku tak nak tengok kao buat gaye tapir beranak depan aku bile bace pendahuluan cegampang aku.tolong.tolong.hey kau.sudah.sudah.meh duduk diam.diam.aku nak citer.

macam nie..,aku kan tuka template baru..he..tak nampak kao byk dosa.baik tobat cepat2.aku pakai template twitter-ke-ntah-aku-ade-twitter-yg-tak-aktif.so,yg tak bestnye...template diye pakai gmba ulang2 smpai aku pening..tak paham?cer kau intai antu senyum kat sebelah kau.banyak kan.tula maksud aku ulang-ulang.ok paham.yg best,template diye lawa2..cis.

aku terkejut.mase aku carik-carik-carik-carik...,aku rase cam nak baling adik aku laju2..he,tolonglah diye tak bersalah.aku nampak template gamba spender pink latar blakang hitam.siot aku terkilan.he...tak dek keje lain nak buat spender sbg template.he he he..


Tolonglah.Telur nie tak bersalah.

lps tu aku nmpak pistol-tembak-keluar-luv.huh?aku start buat muke tenuk tak bersalah.apakah?apakah mesti luv itu keluar?aku nak template tu..,tp luv diye warne pink!aku benci pink!he...(action mau lebeyh)

satu lg,aku jeles.aku tak reti buat header blog cam org len.cis.aku punyer header cegampang.tak suke.tak suke.aku dah cube carik camne nak buat.tapi haram jadah satu habuk pon tak paham...he..


kesimpulan : maafkan aku sbb aku termasukkan terlampau byk perkataan template..

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top