2

Raye Aku Paling Tak Best!

ha,korang semua citer pasal raye korang kan...sibuk je.dgn gmba koge-kain satu papan-boleh lwn kumpulan nasyid.tu kat blog,kalau kat fb..ha...semua kengkawan aku pakat tuka gamba profile-pakai gamba baju raye memasing.cis.bajet diva gitu.aku?aku bese boh..aku kan cool...tak men arh ambik gambar-baju raye tebako-mase men bunge api-gitu....aku pakai je gamba tengkorak...cool bukan?

he,nak citer ni...taun nie balik kg-terpakse-tak nak-org kg-mengate-aku bajet-budak bandar.ye,terpakse...aku malas sebenonye nak ziarah menziarahi sbb bile aku dtg,aku tak dak keje nak buat lps tu buatlah muke seposen smbil terbalik-balikkan enset..cis.aku tak suke balik kg.

nasib baik ayah aku balik kg sehari saje..malam tu jugak kitorang balik rumah..hehe...suke3..besoknye..,mak,ayh,n adik aku g kuantown-aku mls nak ikot-akak aku sekepale-abg aku ade agenda tersendiri...diorang pegi..aku start thinking ape nak buat...aku jalan dari depan rumah lps tu lari ke belakng rumah pulak,lepas tu keja kucing2 sampai semput,main bunge api mase matahari cacak atas kepale...ha...aku hebat.

hari-hari seterusnye smpai lah hari nie...aku tak buat ape2 selain men-gain-kan badan-smpai naik 10 kg...haha...aku naik,ko ade?justeru dgn itu...aku tak kesah lalu terus-terus mkn kuie2 raye mak aku...haha,anak yg keji..

hu,smpai sekarang aku tak kuar rumah g beraye pon..motif?malas menguasai diri.so,mcm nie lah raye aku...tak syok bukan?bukan....

2 Virus:

cik sue ;) berkata...

MMG XSYOK. BOLE..?HEHE

VampireGirl berkata...

ha...bole....hahahaha

Catat Ulasan

Back to Top