0

tukao.tukao.tukao.aci tak?

maafkan daku.maafkanlah!!lame tak update.syg rupenye kat blog nieh.hitam kan.kan.kan.secare jujurnye,aku tak tau nak update ape.he...marah ke?tak kan.sape kau nak mrh aku?hu hu hu..mimpi lah..

sebetulnye layout nie ade gmba vampire...tp cam sial je.tuih.tak nampak pong.ke laptop aku menghasilkan speed yg ade aura2 siput sedut.hish.

aku nie obses vampire kot.kot.kot.ha!semalam ade citer vampire diaries.hmm..tak tahu pulak aku vampire leyh lari lelaju...hu.hu.hu.siap men curik2 darah dari spital lagi kao..pastu men sedut2 cam jus..pergh!!seriez aku TERLIUR!! hu.hu.hu.

yang aku paling tak tahan tenching.hu...vampire tangkap cintan dgn manusia tu..wo...cuak aku kalau jadik awex tu..paling tidak pon habis turun darah aku kene sedut..fu.fu.fu.pastu serigala jadian leyh kapel dgn vampire.hu.fu.hu.sanggup weyh.semakin terpesong akidah aku tengok citer tu...huh...

tp sekurang-kurangnye...,aku rock! legend2 gitu.ko hade?!he...

kesimpulan : aku vampire cun.kao?

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top