0

untung jugak kalau tak laku...fuss

tak laku.he~ayat agak keji di mata aku.ye.aku jeles kawan aku laku.lepas putus,mesti ade pakwe lain.pergh.jeles.tapi aku tak kesah,bukan sebab aku aiman.tapi sebab aku tak perlu rase nak tunduk bawah kira jari kaki bila kene bebel dgn ustazah.

lepas tu time aku on9.kalo ko pernah like page islamic,mesti kau terase berdosa.mesti.bile diye ade status baru,aku terase nak offline terus.he~tak sanggup.aku paling tak suke kalau ade orang nasihat aku.aku rase aku ni jahat sangat.keji.

kesimpulan : aku slalu buat entri pendek skarang sbb idea hilang.cit.idea aku slalu timbul bile aku dlm jamban,tp hilang bile aku mule bukak blog.ape maknanye?


0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top