4

baru aku prasan aku femes

erk,aku?femes?memang taklah.aku bukannye artis.aku bukannye jelita wanita.aku bukan atlit skolah.aku bukannye budak gedik yg bikin kecoh satu sekolah.aku bukan budak hyper intelligent setiap upt staight a.aku bukannye aktif pertandingan.nak cuba masuk pon tak pernah.aku bukannye kaki bodek cikgu.dan aku bukannye kaki lepak yg nama penuh dlm senarai budak bermasalah.

aku budak baik.he~muntah.nmpak sgt aku mmg tak femes.TETAPI...kebelakangan ini...,asal nme fb aku kasik tuka,mesti kecoh.haha...bangga siot.aku rase mungkin...mungkin jugak...,tapi tak mungkin...,mungkin berkemungkinan...,tapi tak mungkin jugak...

mungkin sbb tak dek org buat pelik cam aku..aku hebat.start dari aku tuka name jadik amir naja,segale sedare mare kecoh..huahua . lagi aku suke.name je kot..tu pun nak kecoh nak mati.then,satu klas start pnggil aku dgn nme tu.aku hebat lg.

kesimpulan : kalau nak femes segera,buatlah lain dari yg lain.tapi jgn buat terlalu lain.kang lain lak jadinye.

4 Virus:

sUe UnniE;) berkata...

uii amir naja. aku peminat ko ;p

klass ko..HAHA~

A retarded kitty berkata...

budak hot~~

kekeke

Budak Sekolah berkata...

sUe UnniE;)
nmpak tak ikhlas.cube lg

Budak Sekolah berkata...

A retarded kitty
mcm tak bese..huhu

Catat Ulasan

Back to Top