0

cara saya

tak ape kalau takde geng tengok favourite movie bersama.jangan tak ade geng nak terjun laut bersama.k.takde kena mengena.

apa-apapun..aku tetap nak cari geng yang suka tengok favourite movie aku.so,sesiapa yang pernah tengok citer2 dibwh sila daftarkan diri di twitter dan fb aku.ceehh..


  • New Police Story (tak pasti maksud dia polis tu yang baru atau cerita tu yang baru)

pasukan penjahat
pasukan polis
apa yang penting cerita ni ada daniel wu..woo..woo.. henseng woo...
  • My Wife A Gangster 1 & 2 & 3
My Wife Is A Gengster 1
dia ni comel.dan ganas.suka.suka.haha..

suka yang pertama sebab lebih ganas.tp juga lebih 18 ke atas.wohoho

My Wife Is A Gangster 2
yang kedua ni kelakar dari pertama.less 18sx dan sambungan dari pertama.still,aku tak paham mane hilangnya suami dia.tak dijelaskan dlm cerita yang pertama.

My Wife Is A Gangster 3
yang ketiga lebih keperempuanan tapi 18sx dia kurang dari yang 1 & 2.gangsternya chinese,suaminya korean.untunglahh dpt wife gangster.

  • L for Love L for Lies 
para pelakon
yang ni tak banyak gambar sebab aku dah buat ulasan 3 full mahjong paper dekat sini.

  • School 2013

sure ramai yang tengok citer ni.citer terbaru.nama pun 2013 kan.aku suka citer ni sebab dia menceritakan ttg konflik budak sekolah menengah dan guru tu sendiri.so,kita faham sebab kita budak sekolah.dan kita gembira sebab ada orang paham kita. (Y)

  • Quiz From God

cerita ni tentang doktor ape ntah nama dia mengalami sindrome (...) kau bajet aku nak ingat nama saintifik segala ni.tapi yang pasti sindrome tu membuatkan penghidapnya ada 2 personaliti.nak tau mcm mana? tengok sendiri.

  • Ten


satu lagi cerita penyiasatan.ketua dia seekor/seorang vampire.apa-apa jelah.yang pasti best jugak

  • Yes Or No 1 & 2
Yes Or No 1
aku lagi suka yang pertama sebab yang kedua pie sangat manja.eww.eww..

yes or no 2
yes or no 2

cerita ni tak pernah disiarkan di malaysia sebab ni cerita lesbian.oh no!! haha.. tp aku tengok sebab sweet.


  • Ultraviolet
ingat apa? aku buat tajuk blog tu takde maksud?? haha..citer ni best.citer masa depan.bahasa yang digunakan:ThaiHindi.bapak pening... anyway..cerita ni best.try lah tengok.

nampak tulisan dekat pedang tu? ThaiHindi

lawa rambut


yang aku suka pasal Violet ni dia boleh tukar2 kaler baju dengan rambut dia.ohsemm

kelas tambahan : huraikan kesimpulan dan kau hebat.

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top