0

movie time is silent time.quite please..

al kisah di sebuah sekolah yang dirahsiakan namenye.di mana semua budak2 bawah umur menonton movie bersama-sama pada cuti yang sultan bagi sebab menang bola.well,kawan orang pahang.maka terdapatlah sepasang bff junior ni.al maklumlah pada mase tu kawan dah form 4.akak form 5 tengah exam.bilik tv xde gangguan.so,we are senior.heheh.

"wei citer ape ni?"
"Dampak"
"caner citer dia?"
"Tiger abang Pak Lang tu sebenarnya ayah Idrus...bla...bla..bla..,last skali Nickhun Malaysia/Afran tu mati."
 "mati?ala,ciannye,dahla hensem"

[maaf atas kesalahan tatabahasa.al maklumlah junior.mane reti cakap bm.]

ok part hensem tu aku tau dah.haha.apa yang kita harus lakukan dengan makhluk sebini?wabak ini semakin menular dikalangan masyarakat kita.

"ahh...ohh...hero nak mati ni,nak mati mase ni lah"
"alah,ayah aku cakap hero takkan mati lah"

ni lagi satu.citer sekarang ni kita boleh agak dah ending dia.tak kisah lah citer melayu ke inggeris ke,china ke,jepun ke...apatah lagi korea.

kelas tambahan : dik,aku harap aku tak jumpa kau lagi kat bilik tv.merungut psl movie yg aku tengah tengok.kalau tak aku suruh kau jalan itik satu aspuri.haha.macam buat je.btw.thanks to homework powerpoint p.islam and biologi.sekarang lancar je aku menaip di keyboard ni.sekarang pukul 3.33 a.m dan aku terpikir akan short story about qwertyuiop.cis.

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top