2

LELAKI MELAYU BANGSAT

[AMARAN:entri ini terlalu ekstrim dengan konten biologi tingkatan 4 dan carut.maki.CAPSLOCK.emoji.I rated it as PG]

mengundang kan.tajuk yang penuh konspirasi dan kontroversi.aku nak minta maaf dulu awal-awal. XD.

sebagai seorang lepasan sekolah melayu-melayu bangsat.aku tak terlepas dari gejala pembulian.perempuan dengan buli perasaannya dan lelaki dengan buli fizikal nya.

kisah pertama:bukan salah mak aku mengandung dan melahirkan aku dengan nama NOR AMIRAH NAJIHAH BINTI HAMZAH.dekat sekolah asal mereka panggil aku mirah.konon saja nak tukar angin suruh mereka panggil aku jihah dekat sekolah baru.pun bukan salah mak aku duduk asrama biasalah ada nama singkatan.dan mereka mula panggil aku Gee.

aku tak tahu mungkin nama tu menyebabkan ultraman kalah atau spongebob mula ada six pack kotak-kotak.bagaikan diriku tapak sulaiman...budak lelaki mula memperkotak-katikkan nama aku.kau pernah dengar cowboy jerit dengan tali bulatnya?macam tulah diorang panggil aku setiap kali nampak aku jalan sorang.JIIEEEHHH.......HHHAAA!!!

mulanya aku tak kisah.iyalah kan.kawan lelaki aku pernah kata kau kalau kau nak hidup sirius sepanjang masa.takde gurau kengkawan baik duduk dalam hutan.tapi aku mula kisah bila satu hari bila budak form 4 ada race handled by our batch.aku tak tahu citer ni sampailah budak dorm aku gitau.they made fun of my name.they used it as one of the game's password.mungkin kau nak kata 'oh takpelah kau boleh jadi retis gitew'.i dont think so.because all of the password is based on variety of animals sound.macam kalau itik bunyi quack quack,lembu bunyi moo,dan aku bunyi...

dan bertambah kesian bila that day ayah aku datang melawat dan betapa riang ria di hari rayanya aku bagitau betapa sportingnya batch aku.macam orang putih kata fuck me right?tapi aku taknak cakap fuck me macam mostly perempuan di luar sana yang tak tahu perkataan fuck me tu boleh membuatkan mereka mengandung.and that's none of my bussiness.

kisah 2:aku benci baju batik sekolah.kalau kau tengok profil aku tu aku tengah pakai baju batik.cantik kan?sebenarnya baju batik tu tak layak dibenci.aku perempuan yang gemuk kakinya.baju batik tu mahal dan tak mungkin aku beli lagi satu semata-mata tukang jahit upahan tu salah ukur baju aku.yang menyebabkan kain tu ketat di bontot.

tahu betapa aku menyampah hari yang aku dipaksa pakai baju tu?dua tahun.outing.pulang bermalam.special event.aku kena acah kedepankan perut aku supaya bontot aku tak kelihatan masa perhimpunan.seksa tahu?aku tak tahu macam mana perempuan sekarang suka pakai kain ketat nampak bontot sebab ianya sangat tak selesa.rasa bontot kau terkeluar.haha.

aku tahu badar nak tegur aku sebab baju ketat.sampaikan satu masa aku outing dan keluar masa boys dah balik solat jumaat.kau tahu bila diorang balik rempuh masuk macam bangla.aku tutup lah bontot aku pakai beg.tapi dari jauh aku dengar diorang jerit. 'cover bontot ke?!HAHAHAHAHA'.shit.

aku tak pernah cerita ni pada sesiapa even mak aku pun.maka luluhlah hati seorang perempuan ni menyimpan rahsia seketat kain ketatnya.siapa tahu kisah di sebaliknya?tiada siapa yang sudi bertanya.

dan mahu lagi ke kau bertanya kenapa aku berperangai gampang seperti mereka pada akhirnya?aku kalah dengan situasi.dan kau.LELAKI MELAYU BANGSAT.andai kau punya adik,kakak mahupun anak suatu hari nanti.dan dia juga mempunyai rahsia seperti aku yang dia pendam tak boleh cerita.ketahuilah itu kifarah dari perbuatan mu sendiri.kalau aku diberi pilihan seribu kali kain tu sudah ku bakar.tapi nilainya lebih dari sejuta peluh ayahanda.

2 Virus:

Miss Xyz berkata...

Hurkkk! Jahatnya mulut laki. Diorg tu kena cibai mulut baru diam. Haipp jgn mencarut, tak elok perempuan mencarut, kehkeh

Spirogyra berkata...

actually cabai bukan cibai.ke saja.ke tak.heheh

Catat Ulasan

Back to Top