0

mak,kakji nak kawin

aku pernah tanya sama mak

mak,kalau kakji kawin dengan orang tua macam mana?
usahkan terkedu.terkentut aku menengok reaksi yang memacar di wajah tua ibuku.mana ada tua.baru 40's okeh.

tu belum aku tanya.kalau aku tercinta mat indon ke.indian ke.orang miskin ke.cacat ke?

dude and babes sekalian.kita memang lulus sebagai manusia yang berperikemanusiaan.hati kita menolak agenda racist mentah mentah.tapi..kita selalu lebihkan rasa kesian daripada menganggap mereka seperti manusia biasa.bukan?

kita ni macam..

dia ni okay je sebenarnya.baik.caring.tapi dia cacat je.kalau tak mesti ramai peminat ni.
dah tu kau kawin lah dengan dia.
nak ke kita?

disebabkan ketularan wabak k-pop.asalkan muka segaya pun boleh juga.often kita termimpi-mimpi nak kawin dengan chinese.ye dak?tapi ada yang nak kawin dengan indian?racist kita ni senyap senyap tau.

aku ada sorang indian dalam batch dulu.aku tak pasti budak melayu layan dia macam tu saja bergurau ke apa.aku kesian tapi sebab masa tu zaman aku tak cara hal orang.lagipun deme laki sama laki.takde pulak sampai berbunuh bunuhan pulak.

haih.peraturan tak bertulis dunia ni.sampai bila?

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top