CONTEST BY AI: BESTFRIEND FOREVER


Hai peeps. Seperti yang dah bagitau pada entri lepas, memang nak share pasal this one girl-my very bestfriend. Then, come across this contest. What a coincidence! Haha.

Nurul Nadhira Bt Abd Wadi. Yep,beautiful name with beautiful features.


Obviously dia yang putih macam tisu tandas tu hahahaha. How many years already? 10 years and still counting 😁.

Here's the story on how i met  your mother her. Lol. 

Darjah 5 dia datang *tet net net , dengan lengang lengguknya. Rompin ni suburban area. Small city. The folks and kids were born and raised with pessimist and conservative thinking. Well,she. She came from state capital of Pahang,which is Kuantan. 

Kami tak boleh tengok orang pelik sikit. Dasar kampungan hahahah. Kami panggil dia gedik dan bajet cun (obviously sebab kami semua budak pantai with tanned skin and she's not) Lmao,rotten kids already. 

Memang teruk habis dia dipalau. Mula-mula aku pun tak suka dia sebab semua orang tak suka dia. Amende? Haha.

And then,ada sorang budak kelas aku ni pergi tegur dia. Masa tu takde orang dalam kelas. Only two of them. I cant help but being curios,haha. Aku pun join, mungkin sebab masa tu rehat tapi vitagen Kedai Cik Malik dah habis dirembat budak tahun 6-jadi aku pulang ke kelas awal membawa perasaan hampa. Mungkin lah.

Cerita punya cerita. Mak aih,sedih jugak jadi beliau ni. Rasa simpati mencurah curah ke daun keladi. Eh? Jadi aku pun decide nak kawan dengan dia dan mengharungi liku liku terakhir sebagai budak sekolah rendah yang suci murni.

Walaupun bukan aku yang approach mula mula,dan rasa seperti perampas pun ada. Dari situ lah aku mula baik dengan Nadh Blur ni. Dia ni nampak je cantik,dia punya blur boleh bawak gaduh. 

Jadi begitulah persahabatan kami bermula. Kalau nak cerita pasal dia ni,sampai laut merah tu boleh jadi kuning pun takkan habis. Time dia jadi pengawas sekolah dan bergaduh dengan group pengawas yang dinamakan sempena iklan susu Bestari, akulah yang jadi posmen pengutus kematian (kata-kata) mereka. Dan banyak lagi cerita yang aku tak ingat. Mana nak ingat, sibuk nak UPSR. Omg,rasa tua sebut UPSR. Ade lagi ke tak UPSR tu sekarang.

Dah tak jadi appreciation entri pulak-lebih kepada mengumpat rasanya.Haha. Apa apa pun, jauh ke dalam jiwa ni aku harap persahabatan ni kekal sampai bila bila. Sebab dia-AKU SAYANG GILA!

1 Virus:

Aisya Ismail berkata...

Terima kasih kerana menyertai BFF contest. Senarai pemenang dan peserta BFF contest sudah keluar. Boleh semak di

http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/08/pemenang-bff-contest-dan-senarai-peserta.html

Catat Ulasan

Back to Top