Isnin yang gelap

By Naja - 8:14 PTG

Harini salah satu hari suwey aku. Still counting berapa banyak lagi hari suwey yang aku kena hadap. Tapi harini hari suwey aku.

Y'know betapa kerja lab tu satu cita cita aku dari darjah satu. Aku letak gambar pun masa buat praktikal dalam lab. Aku sangat minat lab. Tapi apa yang kita minat tak semestinya sesuai dengan kita kan?



Aku sedih. Aku dah cuba. So sebab aku rasa takde siapa yang boleh rasa apa aku rasa, aku share sini. Aku ada banyak nak cakap tapi minggu ni aku busy so yeah. Telan selagi boleh telan.


For now, let me just...give up.

  • Share:

You Might Also Like

1 Virus

  1. jemput singgah :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/life-update-mese-occupato-busy-month.html

    BalasPadam