4

Midnight Thought

-betul ke hubungan adik beradik bagai air dicincang takkan putus? atau kita yang dah berkurun lama amalkan sampai dah terbiasa begitu

-perlu ke mengajar marah-marah baru pelajar faham.

-kalau nak ikut sistem pendidikan barat.perlu tukar mindset pelajar ke mindset guru??

-ranking dan gred tak penting tapi kalau jatuhkan ranking lecturer bising.

-kenapa bank pun ada GST

-rakyat usaha nak menentang corruptions.menentang nafsu sendiri pun tak lepas.

-pemeriksa kertas stress dengan masalah rumah tangga its okay kalau effect gred pelajar.tapi pelajar kena maintain kawal stress walaupun kena maki dengan lecturer.

-campak assignment atas muka adalah proses pembelajaran dalam kehidupan.dan dia nak semua pelajar dia rasa pengalaman dia.

-kenapa nak jadi macam bangsa lain.kenapa tak naiktarafkankan bangsa kita je.kita tak mungkin jadi mereka.patutnya pandai manipulasikan behavior yang kita selalu amal.tak perlu nak kata..tengok jepun tu,tengok us.tengok kita.

-kenapa orang yang berpurdah mesti ada IG

***Welcome.Welcome to my midnight thought.

4 Virus:

sofie adie berkata...

hela nafas berat...
sometimes bila hadapi semua situasi ni buat kita lebih matang dalam berfikir dan hadapi hidup...

Bro Ley berkata...

Maksud gst ialah good & Service tax. So, bank ada Service, maka ada gst. Okeh...aku dh settlekan satu problem kau. Haha...

Kenapa org berpurdah mesti ada ig? Sbb perempuan suka tunjuk kecantikan dia, lelaki suka bangga dgn pencapaian dia? Hmmm...

Aku punya pulak. Best ke update blog pepagi buta? Haha...

Miss M.S berkata...

haih.makin besar makin sesak otak.haha

Miss M.S berkata...

pes n pomos.mekasih sudi jawab.haha.hemph.soalan engko tu susah nak jawab.lel

Catat Ulasan

Back to Top