2

#50 Peraturan Meleis

#50 - Manner is Just For Kids

Like seriously Malaysian?? -..-

aku baru balik dari satu sesi kelas 8 pagi -4 petang yang panjang dan memenatkan.lapar.pergi kafe.kafe kosong.senang hati.

nak nasi ayam.sebab kalau balik lambat.nasi ayam beratur panjang.so harini tak payah beratur.

within 5 minutes.budak lain balik kelas.dah panjang barisan belakang aku.

this is the part.adalah sorang makcik ni berlegar-legar blakang aku.lel.note di sini-ada sebaris panjang budak beratur sebelah aku.okay tak kisah since takkan lah makcik ni nak pergi beratur macam budak kecik pulak kan (see? aku pun dah meleis sekarang)

muka ketat habis makcik tu.kerek nak meninggal-haa aku marah ni.~(-_-)~

then,aku ni parkinson-eh takdelah,aku nak ambik plastik kuah and sambal nasi ayam.unfortunately jatuh.dan pecah.dan jatuh.dan pecah.aku panndang muka kawan aku.kawan aku pandang muka aku.ya.otak aku lambat berfikir masa tu.

dan sebelum sempat aku berfikir dengan lebih lama.ada suara-suara halus menikam- "ha ambik.jatuh tu.karang orang pijak-pijak" ya.aku nampak benda tu jatuh.dan ya.kau yang aku pijak dulu karang.

talking about manner here.ya aku salah lembab sangat ambik tindakan.but hey,know what even funnihh makcik? kau potong barisan.budak2 ni penat berfikir seharian dekat kelas.tapi bila nak makan-kena beratur-dan kena potong-dengan makcik.really?manner? 

KELAUT.please educate yourself.kenapa ajar manner untuk budak-budak kalau dah tau tak pandai guna sampai tua?

2 Virus:

Bro Ley berkata...

Gila nk beratur, umur puluh tahun beza. Haha..
Ni sebab ego je ni mak cik tu. Rasa mcm hina terpaksa beratur sebaris dengan budak2.

Masa kecik ada org ajar manner, ada org ajar utk jadi kurang ajar. Tinggal kita je nak pilih yg mana..

Miss M.S berkata...

yoow..nice one.

Catat Ulasan

Back to Top