14

Kisah 4 flat version aku

Maka berakhirlah debaran semua pelajar matrikulasi di seluruh Malaysia semalam.jap kelmarin sebenarnya.

okay kenapa mcm skema je ni.

KMPH tahun ni ada berapa ratus ya 4 flat.hemph.yang aku ingat beratus.lewls..sebab naik kematu bontot gua menunggu giliran sorang-sorang dipanggil naik pentas.apa? aku cool.yang cool duduk bawah je.eheh.

kisah nya begini.pada suatu hari.terbitlah segugus sepasang pasangan (okay lama tak belajar bm) chinese di KMPH yang berkat lagi barakah ini.okay pendek cerita dua dua hot.lepas tu dua dua dapat 4 flat.

okay sekian.wahaha.

okay lepas tu aku fikir.apa je yang dapat menghalang kegeniusan mereka ini.

nampak tak banyak penggunaan okay disitu.ye,aku tahu.saja nak tekankan yang aku tak dapat 4 flat tapi aku okay,alhamdulillah.gituu..nah lah result.


4 tak berapa nak rata.wahaha,jauh lagi perjalanan tu.doakan ha.jangan nak gelak sangat. :P

14 Virus:

Khaidir Khaizuki berkata...

tahniah awak :)

Miss M.S berkata...

hehe tenkiuuu

Diya Hanun berkata...

whhh..okay lah tuuu..congratss

Aqilah Azmi berkata...

eh hebak gila la tuuuu congrats wuhuw!!!!

Tomodachi berkata...

tahniah ya, hebat doh tu :3

Miss M.S berkata...

tenkiuuu ^^

Miss M.S berkata...

eh.time kasih.time kasih^^

Miss M.S berkata...

tenkiuuu ^^

Abe nick berkata...

tahniah...pandai tu.....

Miss M.S berkata...

takdelah.ni semua doa mak ayah yang termakbul je

Bro Ley berkata...

Fuhh..hebat. Itu pun aku dh payah nk dapat. Congrats n keep It up.

Miss M.S berkata...

sem 2 ni tough sungguh.hemph.hemph

ciklolita berkata...

aku tahu siapa cina tu hahahahahaha

Miss M.S berkata...

Siapa je yang taktau rome juliet tu ahahhaha. Haa nampak pun kau

Catat Ulasan

Back to Top