Kisah 4 flat version aku

By Naja - 10:39 PG

Maka berakhirlah debaran semua pelajar matrikulasi di seluruh Malaysia semalam.jap kelmarin sebenarnya.

okay kenapa mcm skema je ni.

KMPH tahun ni ada berapa ratus ya 4 flat.hemph.yang aku ingat beratus.lewls..sebab naik kematu bontot gua menunggu giliran sorang-sorang dipanggil naik pentas.apa? aku cool.yang cool duduk bawah je.eheh.

kisah nya begini.pada suatu hari.terbitlah segugus sepasang pasangan (okay lama tak belajar bm) chinese di KMPH yang berkat lagi barakah ini.okay pendek cerita dua dua hot.lepas tu dua dua dapat 4 flat.

okay sekian.wahaha.

okay lepas tu aku fikir.apa je yang dapat menghalang kegeniusan mereka ini.

nampak tak banyak penggunaan okay disitu.ye,aku tahu.saja nak tekankan yang aku tak dapat 4 flat tapi aku okay,alhamdulillah.gituu..nah lah result.


4 tak berapa nak rata.wahaha,jauh lagi perjalanan tu.doakan ha.jangan nak gelak sangat. :P

  • Share:

You Might Also Like

14 Virus