alhamdulillah

bangga bila boleh buat orang tua kita bangga kan? alhamdulillah.syukur kepada Allah sebab walaupun banyak buat dosa,selalu balik rumah tidur masa PMR,selalu main game sebelum PMR..Allah masih bagi kejayaan ni dekat aku.




mula-mula cikgu panggil budak2 yang dapat 6a.takde nama aku.fuh,lega.lepas tu 7a > 8a > 9a .. masa ni baru mula berdebar..mak aku gelak je.cis.nama yang mula2 dia panggil Wan Nurul Izzati..*tepukan* kedua..Wan Nur Hidayah.*tepukan* mak aku dah risau..yang ketiga Anisa Hanis..aku ingat aku tak dpt kot.tapi puteri yang dduk depan aku sibuk cakap dekat yg lain..mesti mirah ni.mirah..haha..ye ye o je..alhamdulillah,lepas tu cikgu panggil nama aku..aku naik sekali dengan mak aku.mak aku kata dia nervous..haha.

lepas tu aku balik ke tempat duduk.Hanum and mak dia cakap tahniah dekat aku.lepas salam,aku nampak nisa nangis.lepas tu anum dan semua bdak2 pergi ambik result masing2..cikgu lak suruh yang cemerlang pi naik atas pentas ambik gambar..aku tertinggal je anum sebab sibuk call Fadhlin di kuantan dan Filzah di batu pahat.lepas ambik gambar,aku try cari hanum.tak jumpe.lepas tu aku tanye dorang.dorang kata anum dag balik.aku rasa bersalah gila.aku call dia tak dpt.sebab bila nak call je cikgu lalu.aku pun salam lah..


lepas tu aku g dekat ustazah rusyidah.salam.lepas tu ustazah suruh bayar hutang buku kkq(kemahiran quran).RM5.aku ingat aku dah bayar.tp ntah lah.halal je lah.lepas tu hanum mesej dia dapat 4a.aku tanye apa yg b,dia x jawab.lagi rase bersalah.mesti dia sedih.tp kan,okaylah dari org yg x dpt a langsung tu..lepas tu aku balik.dah lah naik motor je dengan mak aku.aku yang bawak.dengan baju kurungnye..ayah aku kerja.sian tak?sedih gila.haha

1 Virus:

Filzah berkata...

terharu aku baca, tahniah mirah, aku ingt hanum 8A, ayoyo

Catat Ulasan

Back to Top