0

i need a doctor

ƪ(,“)ʃ aku tak ada semangat lah.nak post status dekat fb pun asyik delete je.sudahnye tak post pun.dekat twitter okay sikit lah.internet menganjing habis.lembab gila.main PS2 pun asyik game yang sama je.bosan.cerita dekat tv pun ketahian sungguh.sedihnya takde kawan nak mengadu.favourite friend ada tapi dia memang tak layan mesej waktu cuti-cuti ni.takde kredit lah handphone rosak lah.tertinggal handphone dalam bilik lah then tak balas sebab dah lama mesej tu.nampak macam takde kawan je aku ni kan.haha.okay sekian saja luahan hati.bukannya ada orang nak baca pun. (˘̩̩̩_˘̩̩̩ƪ)
 

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top