0

Paranoid

Paranoid bukan period.bukan juga paradise.sila faham.menurut kamus dewan,paranoid bermaksud terlalu curiga,takut atau tidak percaya terhadap orang lain.

Macam ni,aku selalu sangat dengar orang cakap atau aku baca sendiri di fb atau twitter yang mengatakan bahawa orang yang cantik,handsome tak setia.mungkin benar sebab diorang tahu diorang hensem,jadi diorang boleh memiliki lebih dari satu.Ini lah yang dikatakan paranoid dari segi terlalu curiga.

Bagi aku,bukan semua orang cantik/hensem macam tu.macam perempuan bila dah putus mesti dia cakap lelaki semua sama.bukan semua lelaki sama.tapi kau yang selalu cari lelaki yang sama.jadi tak wajarlah nak menilai semua orang macam tu.aku ada kawan yang cantik,tapi dia tak pernah bercinta.suka dekat orang tu biasalah.lumrah manusia.tapi sebab kami masih belajar,masing-masing boleh berfikir.kalau tak mampu handle cinta dan pelajaran.lepaskan salah satu.






0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top