0

Kaitan Antara Bun dan J?

bukan adik-beradik mahupun pakwe makwe yang sedang bermama papa.cuma nama glamour yang bagi banjir.

aneh?

sedangkan Ibrahim Posto menjadi Ayiem Fyllo.kenapa banjir takleh jadik Bun J?k.hentak kaki sekarang.

ah sudahlah.aku nak habiskan gambar2 dalam handphone ni.lepas tu nak buang je.untung2 kalau rindu leh tengok dekat blog jekan.okay.haritu banjir.takdelah teruk macam tahun 2011.seinci lagi nak naik dalam rumah.kalau ada kereta yang lalu lalu terhasillah ombak maka habislah rumah aku.k.over.

macam kolam.jom terjun bersam




ayahku bila berpayung..ayuuu...

bapaku pulang dari kerja.oh tidak.dia nak punch card.jangan tak tau bebanjir pun kena kerja tau.



tengoklah daulatnya motor pun dduk dalam rumah.
bukan satu,bukan tiga,tapi dua motor tau..hakhak
kasut plastik.konon tak masuk air.macam asli dah aku tengok


kasut dia dah masuk air
goku konon.kemehameha katanya.



kelas tambahan : dibatalkan sebab banjir..woh yeah woh yeah

0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top