6

5 benda baik yang tak boleh diterima

[perhatian:entri ini cuma pendapat tuan blognya sendiri semata-mata-no hard feeling XD]


  1. kahwin awal.semua orang ada life goal masing-masing.tapi bebudak sebaya aku yang dah merancang kahwin ni-totally absurd.nak kata matang ke acane
  2. dilayan kejam tapi still buat baik.sinetron?ya.terima kasih buat aku rasa bersalah ya amat.
  3. rajin jumpa lecturer tapi ajak aku.nak tolak niat dah baik dah tu
  4. terlalu positive thinking."takpe.aku okay."
  5. dapat kawan yang selalu belanja makan.
apa kata korang? -_-

6 Virus:

Ana Fatihah berkata...

No. 3 je kot yang kurang diterima sikit. Haha Sebab xberapa nak rajin. :P

Nabila Syifa berkata...

HUAHAHAH..emm, no 1 i agree. no2. not agree.kalo i buat jahatlah dgn i..siap!!
no.3 xrajin pun jumpe.xtahu lew.. no.4 okey lg.
no.5 hm..lame2 segan!

namy yul berkata...

kan..malas betul kalau nak jumpe2 lecturer ni...saya pun xminat.

Miss M.S berkata...

dapat kawan cenggini insha Allah dijamin rajin.teheee

Miss M.S berkata...

agree - tak agree - agree - tak agree *cabut kelopak bunga

Miss M.S berkata...

yg bagus tu paling malas nak buat kan haha

Catat Ulasan

Back to Top