5 benda baik yang tak boleh diterima

By Naja - 10:17 PG

[perhatian:entri ini cuma pendapat tuan blognya sendiri semata-mata-no hard feeling XD]


  1. kahwin awal.semua orang ada life goal masing-masing.tapi bebudak sebaya aku yang dah merancang kahwin ni-totally absurd.nak kata matang ke acane
  2. dilayan kejam tapi still buat baik.sinetron?ya.terima kasih buat aku rasa bersalah ya amat.
  3. rajin jumpa lecturer tapi ajak aku.nak tolak niat dah baik dah tu
  4. terlalu positive thinking."takpe.aku okay."
  5. dapat kawan yang selalu belanja makan.
apa kata korang? -_-

  • Share:

You Might Also Like

6 Virus

  1. No. 3 je kot yang kurang diterima sikit. Haha Sebab xberapa nak rajin. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. dapat kawan cenggini insha Allah dijamin rajin.teheee

      Padam
  2. HUAHAHAH..emm, no 1 i agree. no2. not agree.kalo i buat jahatlah dgn i..siap!!
    no.3 xrajin pun jumpe.xtahu lew.. no.4 okey lg.
    no.5 hm..lame2 segan!

    BalasPadam
    Balasan
    1. agree - tak agree - agree - tak agree *cabut kelopak bunga

      Padam
  3. kan..malas betul kalau nak jumpe2 lecturer ni...saya pun xminat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg bagus tu paling malas nak buat kan haha

      Padam