3

Segmen December Award & School Holiday Contest

Hi Guys! Segmen Monthly Award by Izzat Azhar datang lagi, tapi kali ni ada sedikit kelainan. Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join!!


Segmen December Award ni agak berbeza dengan previous monthly award which is November Award sebabnya, kali ni Segmen ini besertakan dengan Contest dan bila sebut contest mesti ada hadiah kan dan hadiah hadiah yang ditawarkan oleh para para sponsor boleh dikatakan agak lumayan.


Haaa kan. Banyak jugak Hadiah yang ditawarkan kan? So apa lagi. Jom join bantu member sama member. Sambil tu boleh cuba cuba nasib kan. Mana tahu kut kut melekat satu hadiah tu. Untung! So yeah, Goodluck!

3 Virus:

Along Misuari berkata...

BW daripada GA yang sama

Good Luck....

BW dari Segmen December Award & School Holiday Contest

Follow blog AlongMisuari

AM nak ajak join GA
Giveaway Disember 2015 Cash RM500

Berminat menjana RM2400 sehari??? KLIK SINI

Terima Kasih
AlongMisuari

Ms. Kejupenyet berkata...

Tahniah
anda dah menang

Izzat Azhar berkata...

Tahniahhhh blog ni dipilih sebaga pemenang dalam School Holiday Contest. Come Check it out ;)

http://izzatazhrofficial.blogspot.my/2015/12/senarai-pemenang-segmen-december-award.html

Catat Ulasan

Back to Top