Bercakap Mengenai Nasib

By Naja - 1:54 PG

wahh banyak GA sekarang ni sementelah cuti sekolah kan.hemph.betul idak penggunaan sementelah tu.huii,maaf..maaf..

okay sekarang.part sedihnya.aku tak pernah menang satu GA pun.hahahahhahhahahahahaha.

lagi haru.pakai random je pun.mari sama-sama kita meratapinya.T_T

jadi apakah point penulis ini?uhuuu..

tadi aku nampak ada orang nak bagi komik free.tapi pemilihan dia bukan secara random.so peluang untuk aku dapat tu mungkin 1% je.lulz.so aku mengalah.jadi dengan baik hatinya aku mengalah. *menangis bawah bantal.kalau korang dapat.jangan lupa snap sesikit.hahaha.

***boleh join dekat sini


  • Share:

You Might Also Like

4 Virus

  1. dulu aku pun giveup nak join kalau join tak pernah menang....memang sedih r....
    itulah hidup u know...
    T^T

    BalasPadam
  2. heee. samalah.. geram kalau tengok pilih pakai random tu.. dalam hati "Kenapaaaaa takk pilihhh akuuu?!" hahaha T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha meratap lah di dalam hujannn.. sendu

      Padam