3

Yang Sebenarnya.sincerely,Hantu.

Kajol segera menutup aplikasi whatsapp di telefon pintarnya. "Siot lah Shah ni.Time aku nak tido lah main share citer hantu,Hish"dia mendengus.Kajol menjeling lagi ke atas almari pakaiannya.Masuk kali ni sudah 4 kali dia melihat-lihat ke arah yang sama,ini semua disebabkan cerita hantu almari dari Shah,classmatenya.

"Ape yang ditengoknye te ? Dari tadi duk terjenguk-jenguk.Heran teman."ujar Hantu_A.Beliau pun ikut sama melihat ke atas almari.

"Entoh le.Dia ingat zaman ancestor kita ke main duk ataih gobok te.People change,you know."balas Hantu_B sambil melibas-libas rambutnya yang ikal mayang.

"Tapi kite hantu."Hantu_A mepersoalkan keadaan.

"Whatever.Dah lah,moh le kite tido.Esok nak join budok ni nengok DOTS."Hantu_B bersuara ceria.

Beliau kemudiannya memanjat ke kepala katil,tempat tidur mereka.




3 Virus:

ciklolita berkata...

kau buat ke?

Miss M.S berkata...

Entah pape kan.ye aku tau hahah.cuma terpikir kalau hantu tak duduk pun dekat tempat yang kita bayangkan tu.kelakar rasa

Miss M.S berkata...

Entah pape kan.ye aku tau hahah.cuma terpikir kalau hantu tak duduk pun dekat tempat yang kita bayangkan tu.kelakar rasa

Catat Ulasan

Back to Top