3

Perempuan Ni Kemas Bilik

Haritu ada lipan hinggap kat badan akak aku.Haaa..Tahulah lepas ni mungkin bilik kami ni berpotensi untuk jadi sarang tebuan pulak.Makanya aku pun mengambil inisiatif ringkas dan tepat.hewhew.

nampak tak apa yang beliau sedang usahakan?


ini amaun biasa kertas-kertas untuk sejarah yang cikgu aku sedekahkan.bayangkan lah satu batch aku tu berapa orang.tepukan untuk beliau.jangan lupa doakan sejarah aku A walaupun spm sejarah sekarang sudah melupakan sejarah.Ada ke patut 90% KBAT.jilaka betul.

                            

mesti kau orang semua rasa nak siat-siat je muka perempuan ni kan? buka-buka laci ada menatang ni dalam jabir.Mau tak terencat akal aku kat situ.


nah! Teman-teman.Aku lupa yang adik aku beli cicak getah ni dekat Melaka.Berjaya pula beliau membuat aku terkentut sendiri.Haha.


lolipop ni precious tau.ada akak jabatan yang mai sekolah aku bagi.Tapi sebabkan aku lupa nak makan.semut potong line.Dah seminggu baru sedar.Kempis lolipop aku.semut layak bertanggungjawab.


Ni sepeninggalan 'memory box' aku.kot la mati esok.boleh anak-anak aku tengok.puiii!pakwe pun takde.ke mana? kelaut..


Tadaa!! aku saje letak gambar lepaih kemas.sebab gambar sebelum kemaih terlalu 18 tahun ke atas.tuddiaah..


ni saja nak tunjuk yang cicak tu masih sihat wal afiat.

Aku ni sejak dua menjak ni lambat post entri baru bukan apa.aku tengok kawan-kawan aku dah tak post.aku pun takde semangat gitu.(gaya follower beriban)sekian.

3 Virus:

At-Tarmizi berkata...

Salam singgah =)

seronoknyermelukis

Amelia berkata...

eeee. gelinya tgk cicak tu. hahaha. sbb ada pngalaman buruk dgn cicak xD

Mialia Amelia berkata...

nk jawab soalan pengalaman psl cicak tu.

1. jumpa cicak mati dlm sabun basuh baju
2. pernah terpegang cicak masa tengah pegang paip,Time tu tengah baru bangun dari tidur so mata masih xnk bukak xD Jadi tak perasan, haha
3. Cicak tiba2 terjatuh atas katil masa sy tgh lepak kat katil (ni pengalaman paling mengejutkan, kahkah)
4. jumpa cicak mati dihempap cermin.. vacuum je terus sbb geli nak sapu xD

banyak x pengalaman nya ? hehe

Catat Ulasan

Back to Top