2

sebab kau cantik

macam mana nak buang rasa segan ni.susah lah nak berhadapan dengan public.nak cakap i live jadi i life.
kau kena confident wei. appearent tak penting.


heh.kau boleh lah cakap appearent tak penting.SEBAB KAU CANTIK.

kesian kan aku ni.diam pun salah.bising pun salah.duduk salah.berdiri salah.buat baik salah.buat jahat salah.
 sabar lah.diorang main main je tu.



haha.main main.dah asal diorang tak main main dengan kau?SEBAB KAU CANTIK.



bila pakai dress untuk dinner.

tengok nur rafidah sumaiyah al ekhsan farouqi tu.cantik gila beliau.seperti bidadari tanpa sayap.mungkinkah beliau tulang rusuk beta?-titah bendahari kelas 1 anggur.

bila pakai tshirt santai gemalai di tepian pantai.

afiqah fauzana tunku mahmood mat tu sempoi je aku tengok.tapi tetap manis dipandang. 



sebab apa?SEBAB KAU CANTIK.


oh.sudah la.cukup dengan drama dunia.yang tak berapa nak cantik.kalau buat apa pun tak elok dipandang.yang cantik makan bersepah pun dipuji.hatta bersin singgah pun orang nak ambik gambar buat simpan dalam locker.

sebab aku ni pernah duduk asrama.dicaci pagi petang.aku tak ambik hati sebab katanya budak lagi.well.kalau dah form 5 pun dianggap budak..tolong cubit bontot masing masing.

kenangan sampah tu kau bagi aku simpan.takpelah dah berlalu kan.aku kalau ade kuasa.dah lama aku kamehamehakan bebudak tu sume.

apa.entry ni tak de guna?kah kah .kau ingat entry kau berguna.ha..nampak tak aku tengah marah.haha.

2 Virus:

Siti Aisya Ibrahim berkata...

hahahahha lawak yang part bersin singgah tuh :D btw blog ni cantik :D

Spirogyra berkata...

tenkiu akak sudi menerobos ke blog sy yg tak seberapa ni.huhu

Catat Ulasan

Back to Top