0

TIPS MEMANJANGKAN CUTI

haha.

tajuk tak munasabah.siapa kata?

sepanjang bergelar budak sekolah...aku tahu betapa musnah nya harapan bila cuti dah habis.bagi 2 minggu pun tak cukup.aku paling suka cuti yang ni lah.cuti spm.haha.paling lama dan tak tidak merisaukan melainkan lagi 7 hari nak result.woohoo.-sila menangis

dah tak jadi budak sekolah kan?baru sedar benda ni.bagaimana nak buat cuti lebih bermakna tanpa menyesal yang esok hari last cuti.

first.buat aktiviti berfaedah.jangan makan tidur makan tidur. reasonable reason = banyak aktivi banyak memori lalu cuti anda pun terasa panjang dan menyeronokkan.oh ya,tak perlu buat trip ke jepun pun.cukup menanam pokok bunga ke,memancing ke,tebang pokok ke,tanam padi,melawat rumah sakit jiwa..at least kau ada buat something yg out of the ordinary.

instead...bila kau lepak tido kat rumah..sedar sedar esok sekolah.nak-nak hari ni kena kemas baju balik asrama.cuti takde fillings.. sia-sia gitew.

last-sori menyepi bukan takde idea tapi broadband mati.lambat follow ke apa.

p/s:nampak tak entri ni ada first dgn last je.haha.btw,bukak-bukak blog tadi ada benda ni.dengar cerita website porn pun dah disekat.syabas inspektor sahab!



0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top