4

Irritated

entri ketiga hari ni.gila kau.dah takde kerja sangat gamaknya.yelah dah seminggu berhempas pulas buat persiapan ke matriks kan.depression melampau sampai duduk berkurung dalam bilik je.XD

so niat nak join GA sementara tak busy ni kan.alih-alih sangkut dekat rules yang sama jugak.
wajib follow ig senin bin kamis *bukan nama sebenar

aduh.ada sebab nya aku taknak terlibat dengan ig tu.maaf kalau kali ni aku tersinggung sunggingkan sesiapa ye.

ape perempuan lain kata ye? insecure? insecure bila tengok perempuan lain cantik-cantik? lel *guling-guling

tak.aku menyampah.tak suka.lelagi bila si dia bertudung litup (walaupun menunjukkan keseluruhan dahi yang flawless dan luas bak padang golf tew) , berinner atau handsock tapi ambik gambar acah-acah tutup mata dengan tanda peace dua jari tu.

hemph.apa tujuan tutup aurat sebenarnya? untuk melindungi dari mata lelaki.kononnya.tapi si dia menunjukkan keseluruhan walaupun bertutup untuk ditatap? gitu? pastu si lelaki pun.wahh cantiknya.calon isteri solehah. =.=

macam lah aku tak tau pemikiran lelaki tu acaner.ye.tak semua.tahu tu.

aku ni manusia.takleh diam bila aku tau makna tersirat di sebalik gambar tu.sebab aku boleh agak tu lah aku menyampah.yang mendorong aku mengumpat mengata mencaci cerca,mungkin juga menfitnah.jadi cara terbaik.tak payah buat akaun.tak payah tengok.tak payah tahu.tak sakit hati.

ye.silakan kata aku dengki.

4 Virus:

Nabihah Arrose berkata...

dengki?tak elok dengki-dengki,kita hanya perlu yakin pada diri sendiri yang kita ini cantik
:-)

Miss M.S berkata...

hahahahahaha..rasanya tak paham seluruh entri ni kot -_-''.cuba lagi.ehe

The Kehalusan Kelembutan berkata...

Saya rasa saya faham entry ni, sebab saya pun tak join GA or segmen sebb kene ngelike ngelike follow ig bagai.

Miss M.S berkata...

good girl~eheh.nak cokelat

Catat Ulasan

Back to Top