4

Telunjuk Langit

fuhh.tajuk takleh blah. XD

jadi keputusan aku nak ke matriks kmph,gambang pahang.

tak tetap pendirian.kannn.maaflah.setiap manusia tu pernah buat silap.kehkeh.

sejujurnya memang aku nak pergi uitm je.masuk ladang semua tu.memang best habis.aku tak nafikan aku suka environment cenggitu.dan aku tak suka matriks sebab aku tak jelas apa yang aku belajar(jangan ikut perangai ni,haha).aku lebih suka belajar kos yang lebih menjurus dan jelas gitu.

tapi setelah perbincangan dengan rakan sebaya..,ada yang bagitau aku kos pengurusan ladang tu tak sesuai dengan perempuan.well,maybe aku mampu je nak harung ladang tu.tapi dari segi kerjaya tu.lelaki akan dipilih dulu.ni buat aku sedih.T_T

dan aku ada search ramai gak perempuan yang tak dapat kerja bidang tu,dan kena sambung pendidikan.haih.diskriminasi betul.

jadi aku putuskan untuk masuk matriks dulu.setahun lepas tu sambung degree bahagian research.mungkin pertanian masih dalam pilihan aku.sebab minat yang mendalam gitu kan.^^,tapi mungkin bahagian biotech je.duduk makmal.godek-godek.lulz

nanti lepas matriks,aku search lah berkaitan degree research ni.sbb buat masa ni aku dah sibuk nak buat persiapan.masuk 24 mei nanti kan.tak lama lagi tu.doakan aku berjaya!

nanti belanja gambar,deh.haha

4 Virus:

Mialia Amelia berkata...

ler dah tukar url blog rupanya , ptut la x leh detect. huk, pilih matriks pula ? hukkkk o.o , (ceh padahal sndiri pon dah btukar pendirian, kahkah)

Miss M.S berkata...

semenjak dah tak bersekolah ni..kenalah tukar link.hehe.tulah pasal.susah nak buat keputusan ni.takut.

nfz berkata...

susah nak buat keputusan. sekejap nak tu, sekejap nak ni hahaha

Miss M.S berkata...

huhu T_T macam tu lah gayanya.lagi-lagi banyak sgt kaunselor tak berbayar di sekeliling.terasa dihargai gitew =..=

Catat Ulasan

Back to Top