Cara filter spam iklan di cbox

By Naja - 4:47 PTG


 first, log in ke cbox masing-masing. Pilih options > filtering


ini yang korang akan nampak nanti


taip perkataan yang korang nak filter contoh [bokep] diikuti dengan tanda titik bertindih [ : ] dan perkataan ganti contoh [teruk]. 

korang boleh filter url website sekali ya, supaya korang tak terlibat sama mengundang dosa lel.

ini contoh lepas dah filter. ha ambik kau.

  • Share:

You Might Also Like

12 Virus

  1. Niceeee. Semak je tengok ada kt cbox haha

    BalasPadam
  2. Wew this bokepindo is literally everywhere. Thanks for sharing!

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kembali. moga bermafaat~

      Padam
  3. Macam mana nak set CBox bagi lawo? hahaha. Sebab syaza punya macam tak banyak je setting. Eh boleh ke ni tanya soalan lain >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha bolehh..setting dekat look & feel. nanti saya buat tutorial saya update ya?

      Padam
  4. dulu pakai cbox.. skrg fiza buang dah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. pakai cbox senang nak bagi orang tinggal link sebenarnya hehe

      Padam