3

1st Giveaway Luarteko.Blogspot.com




omg~omg~

giveaway paling senang ni..memang nak give-away betul.huu~nak harapkan bulan jatuh ke riba tu takdelah,cuma cuba nasib.mana tau acara mandi bunga semalam berkesan(mitos).XD

apapun meh nak bagitau info pasal GA beliau.

"Giveaway edisi pertama ini akan berlangsung dari 18 April 2015 sehingga 03 May 2015.Keputusan akan diumumkan pada 04 Mei 2015 ya.Stay tune.Pemilihan pemenang pula berdasarkan kepada random.org.Bonus untuk top referral dan entry paling kreatif juga,saya dengan ini bermurah hati ecewayh nak bagi hadiah wang tunai RM20 untuk setiap sorang."-kata cik teko

syarat-syarat jeng jeng jeng..

  1. beralamat di Malaysia (sorry zayn malik-u tak dapat join.*batuk ) 
  2. follow blog luarteko.blogspot.com
  3. buat entry ringkas & dan tempek (tepek rasanya) banner giveaway di atas dan backlink ke giveaway ni
  4. copy and paste link entry korang (bukan dekat sini ye.huhu)
mudahkan~

dan hadiah-hadiah nye best jugak.tapi malas pulak nak copy sebab banyak.harap tak di-disqualify ye cik teko? huhuhu *kesat peluh

3 Virus:

Sang Penulis berkata...

Amboihhh...cik teko pulak dah.. hahaha.. btw thx dear sudi join. gelak pulak sy baca cik teko.. haha.. Thanks.. follower #107

Spirogyra berkata...

uhuuuu~ kasih diterima..eh?

Mad Parihh berkata...

salam singgah dari GA sama . goodluck :)

http://www.blogparihh.com/2015/04/giveaway-1st-luartekoblogspotcom.html

Catat Ulasan

Back to Top