0

Malayhood-permainan legend

by erasing the paper

maaf.post ini sesuai untuk kanak-kanak 90-an saja.only 90s will remember kabo.haha.budak millenium takde dah childhood cenggini.


  • nama negara.paling jilaka perangai member yang suka pilih huruf susah macam v dan x.

  • lompat getah.bau dia pergh.legend sungguh.nak-nak getah bungkus nasi lemak semalam.
  • dulu tak main betul pun.cuma guna duit dan acah-acah business women berjaya.lepas tu tak tau apa tujuan pi koyak-koyak.lepas tu buat duit pakai daun je.
  • fuh.mana nak cari lagi mende ni.main susun-susun kotak.





  • lawan pemadam.kalau pergi kedai buku penuh budak laki je. -_-

  • main game pakai tape.mario contohnya.aku ada lagi koleksi-koleksi tape dia.waktu first time dpt ni eksaited hari-hari main.haha.
credit to barutahu.website yang mengingatkan aku game-game ni.terjah web beliau untuk tengok lebih banyak.sebab aku ambik sikit sikit yang aku pernah main je.maklumlah lahir tahun 97.dah agak nak habis dah zaman tersebut.tinggal sisa-sisa je.hahaha.


0 Virus:

Catat Ulasan

Back to Top