2

MEASAT mogok GST kah?

takde.takde.entri ni takde kene mengena dengan sebarang wacana politik atau propaganda ahmad maslan.lulz.

pada ketika ini,ketahuilah aku sedang berusaha mengetuk-ngetuk kepala laptop ni supaya internetnya lebih laju..lebih keren..sebelum aku sedar yang ianya hanya mitos semata-mata.seperti mana lagenda mengatakan bahawa mengetuk remote tv membolehkan baterinya dicas semua.namun itu semuanya dusta belaka.

oh ya.pada yang tak tahu,MEASAT tu satelit Malaysia ya anak-anak..aku syak mereka semua sedang mogok di atas memandangkan untuk mendapatkan line yang keren.. sangatlah rare gitu.

okay jangan kata aku bebal sebab tak tau cuaca bumi sekarang dilanda kepelikkan tahap maksimum.dan jangan berhujah geografi dengan aku.haha.

kadang-kadang bila kita buat lawak sarcasm tahap dewa dewi kuberi nama cikkebum,orang seldom menyatakan kita ni bingai tak ingat dunia,atau kata lainnya.bodoh-bodoh alang.terasa nak jilat siku sendiri bila disangka sebegitu. (okay anda boleh berhenti mencuba jilat siku masig-masing.buruk beno gayanya :P )

contohnya bila aku nak jet kawan seperjuangan yang menggunakan bahasa rempit seperti yunk(yang),ax(aku),pewnut(penat) atau bahasa bitch(maaf cakap) seperti kuad dan ciked,aku berasa sangat sangat terganggu dan annoyed.jadi aku tanya balik dengan harapan dia left group tu dan sedar yang kuad sepatutnya dieja kuat.ini sangat lol apabila dia jawab balik seolah-olah aku memang bebal habis tak faham bahasa dia.

terseksa jiwa ragaku.uhuk.

2 Virus:

Aujinz berkata...

Pun tak faham kenapa diorang nak menyusahkan diri dengan menambah atau mengurangkan huruf pada perkataan tersebut. Menyusahkan orang lain nak membaca...

koh koh koh

Spirogyra berkata...

ini semua agenda diorang untuk mewujudkan bahasa bangsa baru.menggantikan bangsa alien yang semakin pupus mungkin. >,<

Catat Ulasan

Back to Top