2

resepi butter sabun

ini malayhood tahap infiniti baqhang~


takdak motif sebenaqnya buat entri lagu ni.lol.

tak.cuma nak bagitau aku masa kecik-kecik duk mandi lama dalam bilik air bukan apa.main masak-masak sabun.habis lah satu buku sabun tu aku kerat.konon suka lah tengok mak menumis bunyi cheiiish~(sila ikut dengan penuh semangat ya..)

memori daun pisang~

masa kecik dulu rajin jugak buat resepi sendiri.tepung balut milo goreng,contohnya.tak boleh nak share resepi sebab impaknya terlalu -DONT TRY THIS AT HOME- gitew.dia punya parut duk ada lagi ni.huu~

bila dah besar ni entah jin mana tendang semangat nak tolong mak kat dapur.haha.

2 Virus:

Mialia Amelia berkata...

wah. resipi awak pon dasyat juga. wakaka. kreatif ek, sabun pon bole jadi butter xD tak terfikir pula masa kcik2 dulu

Spirogyra berkata...

haa..tulah~sekarang adik pulak menyambung generasi masak sabun..tu bergelimpangan makhluk-makluk sabun dekat bilik air.dasat...

Catat Ulasan

Back to Top